Limitsiz kullanıyorum demedim ki.
1 gün kala yetersiz trafikten siteye şu an girilemiyor.
Şunu anladım ki basit konularda destek harika ama ciddi bir işiniz düşerse ehm kem küm, şirket politikası, prensipler... bahanesi. Sadece bu aya özgü bir trafik yoğunluğu için anlayış istedim kabul etmediler, siteye girişi engelledi GÜZEL HOST. Adına yakışmıyor.
Sizlere tavsiyem, hiçbir firmayı övmeyin, hepsi ticari çıkarlarını düşünür.
Merhabalar, aldığınız paketteki trafik miktarı yetersiz ise, üst paketlere her zaman anında otomatik olarak geçiş yapabilmektesiniz. Bu konuda bizi neden suçladığınızı anlayamamaktayız zira trafik bize de maliyeti olan bir kalem. Tabi ki bir şirket ticari çıkarını düşünmek zorunda, yoksa ticaret yapamaz, batar. Bu tip bir eleştirinin biraz acımasızca olduğunu düşünüyorum. Zaten oldukça uygun ücretlerle hizmet sunmaktayız, aldığınız trafiğin yetersiz geliyor olması konusunda hosting şirketinin bir suçu bulunmamaktadır ve hiç ekibimizle iletişime bile geçmeden kendiniz panelinizden paket de yükseltebilme imkanına sahipsiniz, iletişime bile geçseniz zaten 7/24 destek sunmaktayız. Ancak bir pakette alınabilecek ek trafik miktarı belli ise ve bir pakete daha fazla trafik alamayacağınız, üst pakete geçmeniz gerektiği söyleniyor ise burada şirketin bir suçu yoktur. Sonuç olarak aldığınız trafiği kullanmış bulunmaktasınız.