Tek isim insanlara saldirmak ama burada garip olan sizin de insanlara saldirmaniz

Ingilizce konusunda dediklerinizin bir kismi dogru ama anlatis biciminiz cok yanlis. Evet cogu insan ingilizce bildiginiz zannediyor ama siz daha cok aksana takilmissiniz ya da ben oyle anladim.
Zaten Turkiyede alinan Ingilizce egitimi ile British aksani ile konusanlari anlamak neredeyse zor. Sizin insanlari motive etmeniz gerekiyor ama konusma tarzinizda adamlara resmen "siz bir b*k bilmiyorsunuz" diyorsun. Bilmiyorum belki insanlari motive etme tarziniz bu ama insanlar daha karamsa yapabilir bu soylem.
Hocam Turkiye'de kendi aralarinda 100 cumle ogretilip sen Ingilizce biliyorsun diye kandirilan cok buyuk bir kitle var. Ben onlara diyorum ki "kibir yapmayin" gelistirmeye devam edin. Insanlara faydali olmaya calisiyorum. Ben aksan kelimesini videoda sadece bir kere kullandim neden bu kadar takildiniz anlamadim muhtelemen aksaninizdan memnun degilsiniz damariniza bastim.
Bir çok kişi sizi güzel dille uyarmış hala dalga geçiyorsunuz insanlarla ukalalık yaptığınız herkes de beyin yok sizde var tamam en zeki sensin
Tesekkurler.