Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yedek linkiniz gönderildi ve iade yapıldı. Kimse sesini yükseltmeyecektir, ben yine de sizinle yapılan görüşmeleri de bizzat dinleyeceğim.

Hizmet kalitesinde de bir sorun yok, sorun bağlantınızda mu yoksa başka bir noktada mı inceleme şansımız olmadı, ama sunucuda değildi. İnceleme yapılmasına fırsat vermeden rezalet diye konu açıyorsunuz, sonra bilgi verilmeden hesabım kapatıldı diyorsunuz, sizce anormal mi?

Amaç belli ki zaten hizmet almak değil karalamak, bu yüzden size de başarılar dilerim yeni şirketinizde.
Merhaba,

Asla karalama ve lekeleme gibi amacım olmamıştır, konumda da bahsettiğim gibi kimseyi manipüle etmek istemiyorum.
Destek sisteminiz kelimenin tam anlamıyla muazzam çalışıyor 7/24 anında destek alabiliyorum. Bundan gerçekten memnunum.
Ben burada sadece kendi tecrübelerimi aktarıyorum, çalışanınızın da bana "kesinlikle bir sorun yok" demesi benim yalan söylediğimi ima etmektedir ve bu durum hoş değildir.
Tekrardan söylüyorum destek konusunda sektördeki tüm firmalara taş çıkartırsınız fakat ben hizmet kalitenizden memnun değilim.

Siz her hizmet kalitenizden memnun olmayan kişiyi açıklama yapmadan yasaklıyor musunuz? Bunun doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Ben sadece sizden yardım bekledim ama siz bana yardımcı olmak yerine hizmette sorun olmadığını söylediniz.

Ne yapmamı bekliyordunuz? r10'da konu açmayan müşteriyi neden adam yerine koymuyorsunuz?

Yedeklerimin de gönderildiğini söylüyorsunuz fakat gelen kutum boş, lütfen tekrar kontrol edebilir misiniz?

İyi çalışmalar.