O kadar aksan aksan diye sov yapmissin videoda ama "for example" disin bir sey gormedik. Bir ara Ingilizce konustugun videoyu atta aksan duydun kulaklarimiz.
Hocam sen videoyu izledin mi? Eger izlediysen benim Ingilizcemin zaten iyi olmadigini hatta videoda kendimi de elestirdigimi anlamayan bir tek sen varsin sanirim. Isiniz gucunuz insanlara saldirmak hep insanlara odaklaniyorsunuz.
video editlenmiş mi bilmiyorum ama ben arka planda dinlerken IK'cılara dair rahatsız edici bir şey kulağıma çarpmadı.
"çok küfrediyor" diyenler için de özellikle dikkat ettim bir kaç kere 'b*k' demiş arkadaş bu yüzden mi bu kadar şikayet ettiniz. günlük hayatta sanki 10 mislini kullanmıyormuşsunuz gibi.
@BySeco; sen kulak asma dostum bu "edeb ya hü" culara. işin para kısmı bir kenara sırf şu prosedürleri geçmek bile emek ve kapasite meselesi. hayatı boyunca bunu başaramayacak, cesaret dahi edemeyecek cahil takımı seni vatan hainliğiyle vs suçlayacaktır. tarzın duruşun on numara, böyle devam et. hayatta başarılar.
Tesekkurler.