Gelen sorular için genel bilgi;
Neden size bir yatırım yaptırıyorum?
1-Sizin ve kendi ticaretimi garanti altına alıyorum.
2-Sizin iş ciddiyetinizi görebilmek.
3-Sadece ürün satışı yapanlar ile bunu düşünüyorum sebep ise yaptığınız yatırım kadar günlük size göndereceğim trafik sayısı belli oluyor ve o trafikten satış yaptığınız adet başı bana ödeme yapıyorsunuz. Harici bir ödeme yapmıyorsunuz.
4-Sizin avantajınız ise örneğin sponsorlu reklamlarda veya data başı çalıştığınızda satış başı ödemeniz 10 TL ise ben sabit fiyat olan yarısını yani sizden 5 TL talep ediyorum bunun harici bir ücret talep etmiyorum.
5-Siz yatırım yaptığınızda benim otomatik olarak müşterim hazır oluyor

6-Sizin yaptığınız yatırım / pc adetine göre kontrol panelleriniz vs. linkler size gösteriliyor. Dolayısı ile yapılan tüm işleri net bir şekilde takip etmek isterseniz anlık görebiliyorsunuz.
7-Özet olarak siz size gelen datanızı biliyorsunuz bende gelen data kadar (düşük meblağ'da) karşılığını alıyorum.
8-Sponsorlu reklamlar gibi olmadığı için değerlendirme, onaylanmadı, sıradışı, cloaker patladı vs. gibi hiç bir kaygı yok. Reklam başlasın komutu verildiği an TRAFİK BAŞLAR.
9-Çok kapsamlı olduğu için her şeyi buraya yazmam mümkün değil. Varsa sorularınız aramanız yeterlidir.