Hocam 10 adet pc ve modem gerekli demişsiniz İnternet Kafe sahibiyim deneyebiliriz[/QUOTE]
Hocam öncelik olarak yazılımı dışarıya vermiyorum. diğer bir konu pcler bende olması gerekiyor çünkü local sunucu bağlantılı bu işi yapıyorum. kablolu bağlantı ile local sunucuya wifi ile dış internete bağlı olması gerekiyor.

Furkanbakay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3pc ve 3adet mobil veri ile internet ayarlayabilirim.Eğer uygun ise müsaitseniz arayıp konuşmak isterim.Proje hakkında konuşabilirsek maddi açıdan da elimden geleni yapabilirim.
Hocam yapılan iş karşılığını çok iyi vermesi için en az 10 pc olması taraftarıyım. detaylı bilgi için arıyabilirsiniz

Bazu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu projenin en iyi paraya dönüştürülme şekli Adsense değil ürün satışıdır. Geri dönüşümün %1 olduğunu düşünün ve sattığınız üründen alacağınız komisyon ile günlük kar oranınızı hesaplayın. Hit 10 milyon ise ciddi rakam yapar.
Hocam ürün satışında testlerim mevcut. sponsorlu reklamlara göre (üründe ürüne değişiklik gösterir) 7 kat daha çok verim aldım.

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de sayfa yaparak ya da grup kurarak sitemi beslemek istedim ama facekişisel hesabm bile yok nereden başlayacağımı bilemedim çok acemiyim yok mu yol gösterecek arkadaş?
bu sayfa veya grup kurmak gibi bir şey değil hocam