kardesmedikal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hiç kimseye terörist ve vatan haini demedim dış güçlerin oyunlarına bilmeden alet olan vatanseverleri uyarmadan başka bir şey yapmadım.

Evet size göre Türkiye doğu akdenizden çekilsin çünkü ekonomimiz bozuk değil mi? Dik duracağız merak etmeyin dikleşmeden dik duracağız!
Bak hala iftira atıyorsun, kim dedi Türkiye doğu akdeniz'den çekilsin? Biz siz çekilin diyoruz komple, yıktıklarınızı tekrar yaparız diyoruz. Siz rahip brunson'u vermem deyip ertesi gün paşa paşa verdiğiniz gibi, fetöye metöye ülkeyi teslim ettiğiniz gibi, yukarıdaki bir arkadaşın söylediği yunanistan'ın yıllardır Türk adalarını işgaline ses çıkarmadığınız gibi bunda da elinize yüzünüze bulaştırıp akdeniz'deki tüm menfaatlerimizden edeceksiniz bizi diyoruz. Bu vatanın has evlatları doğu akdeniz'deki menfaatlerini de korur, yunanın çöreklendiği adaları da geri alır, telekom gibi limanlar gibi şeker fabrikaları gibi ulaşım altyapı gibi ya hepsini geç 50m dolar için sattığınız tank fabrikası gibi yıllardır arabına fetöcüsüne ona buna peşkeş çektiğiniz tüm ülke mallarını geri alır bu vatan evlatları. Yeter ki sizin gibi yurtdışında yaşayıp euro çıktıkça göbek atan çakma vatanseverler defolsun gitsin. Ülkesini seven gelir ülkesi için çabalar, elin gavurunda keferenin hükmü altında yaşamaz.

50 milyon dolar için tank palet fabrikasını sattınız yabancı bir ülkeye. Sadece 50 milyon dolar. Sarayın birkaç günlük masrafı. Allah sizden bunun hesabını sorsun. Bu ülkenin ordusunun can damarlarından biri satıldı yabancı bir ülkeye. Hem de çerez parasına. Çakma vatanseverler sizi. Buna da sesin çıksın çok vatanını seviyorsan.