Bana bir kastın yok. Bunu anlayabildim sorun değil.
Senin sorunun imzamdaki notla. Böylelikle tanışmış olduk bu sebeple hitap şekli olarak sen diyorum.
Memleket meselesi haline getirmene gerek yok. İnancını içinde taşı dışa vurmamani tavsiye ederim. Vereceğin her örnek koca önyargılardan başka şeyler olmayacaktır.
Vel hasılı kelam illa edep illa edep.
----
Konuyu açan arkadaş baya revize etmiş. +18 fln demiş ama bu kurtarmaz bilesin.
Çünkü bir işte pratik olabilirsiniz ama diplomasını almış insanlara kafa tutmak ve onları aşağılayıcı konuşmak dil konusunda ki eleştiriler fln bütün bir edepsizlik ve karakter meselesi haline gelecek problem., konu sahibi arkadaşa tavsiyem daha gençsin evet bunu avantaja dönüştür her şeyde irfanını yakalamaya çalış.
Bilim , Bilgi olsa ama o alanla ilgili irfan ( bu kelime önemli) irfanını öğrenmediğin her bilgi yeri gelir senin vasıfsız biri olduğunu ifşa eden mesele haline gelir.
Eyvallah diyerekten konudan çekiliyorum 2 saatime mal oldu bu gereksiz durum.
Hayırlı geceler.
hocam nota saygım sonsuz, para ve imanın kimde olduğu bilinmez. benim sorunum bu durumu içinde yaşamayan insanlar ile...çünkü bu insanlar genellikle kendi ahlakına uymayan insanları dışlayan yapıları ile insanları kazanmak yerine onları kötülemekten nemalıyorlar. örnek vatan hainliği gibi
şimdi siz böyle bir yorum yapmayıp inşallah orada çok başarılı olup ülkene dönüp ülkende ekonomiyi canlandıracak girişimlerde bulunursun kardeşim şeklinde bir yorum yapmış olsaydınız o insanı kazanmış olacaktınız fakat siz kaybetme yolunu seçiyorsunuz. sırf birisi sizin ahlakınıza uymuyor diye vatan hainliği damgası yiyecekse vay o zaman ülkemin güzel insanlarının haline...
velhasıl kelam
ailem aşırı muhafazakardır. hatta o kadar muhafazakarlardır ki ben istediğim her yerde istediğim her şeyi söylerim ve bir sıkıntı olması durumunda suçlu yine karşı taraf olur. o kadar muhafazakarlardır diyeyim siz anlayın. ve bu durumdan hep imtina ederim. kendim bir ilçenin chp gençlik kolları başkanıyım ayrıca eski bir semazenim... biraz karışık bir senaryo içerisindeyim ama idare etmeye çalışmaktayım. dediğim gibi para ve imanın kimde olduğu belli değildir. hayırlı geceler