manferi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle konu uzamasın istiyorum ama üzerime geliyorsunuz sizi kırmakta istemiyorum
algıladın derken sen li konuşuyorsunuz, sonra da sizli önce bir hitap şekline karar verelim, siz diyelim çünkü tanışmıyoruz
aslında küfürü sürekli kullanmayı kast etmedim orada küfür bir zeka göstergesidir evet ve bu arkadaşımızda geçmişte yaptığı seçimlerden dolayı da zekasını diploma yüzünden kullanamıyor..
günlük yaşantımızda küfür kullanabileceğimiz bir coğrafyada yaşıyoruz herkes sizin benim gibi bir zekaya sahip olmadığı için bazen sabrımız taşabiliyor bunu kast ediyorum
hocam beni kesinlikle yanlış anlamayın fakat ben her tarafa din ile ilgili söz yazıpta memlekete 1 gram katkısı olmuş insan ile henüz tanışmadım bu konu ile ilgili de çok donanımlıyım eğer örneklemeye başlarsam bu konu arkadaşın yurtdışı konusundan daha çok bir tartışmaya döner.. çünkü örnekler say say bitmez.... o yüzden uzamasın
Bana bir kastın yok. Bunu anlayabildim sorun değil.
Senin sorunun imzamdaki notla. Böylelikle tanışmış olduk bu sebeple hitap şekli olarak sen diyorum.
Memleket meselesi haline getirmene gerek yok. İnancını içinde taşı dışa vurmamani tavsiye ederim. Vereceğin her örnek koca önyargılardan başka şeyler olmayacaktır.
Vel hasılı kelam illa edep illa edep.

----
Konuyu açan arkadaş baya revize etmiş. +18 fln demiş ama bu kurtarmaz bilesin.

Çünkü bir işte pratik olabilirsiniz ama diplomasını almış insanlara kafa tutmak ve onları aşağılayıcı konuşmak dil konusunda ki eleştiriler fln bütün bir edepsizlik ve karakter meselesi haline gelecek problem., konu sahibi arkadaşa tavsiyem daha gençsin evet bunu avantaja dönüştür her şeyde irfanını yakalamaya çalış.

Bilim , Bilgi olsa ama o alanla ilgili irfan ( bu kelime önemli) irfanını öğrenmediğin her bilgi yeri gelir senin vasıfsız biri olduğunu ifşa eden mesele haline gelir.

Eyvallah diyerekten konudan çekiliyorum 2 saatime mal oldu bu gereksiz durum.
Hayırlı geceler.