Bir konuda görmüştüm üst üste 3 ay 12 bin tl harcadığınız zaman açılıyor diye, bu konu hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığımdan size soruyorum. Bu Instagram'da kullanıcı adı alma, kapanan hesabı açma vs. bunları medya desteği sayesinde yapıyorlar. Fakat bu medya desteğini ne kadara satın alıyorlar facebook admin veya medya partneri nereden buluyorlar?
hcoam bir sonuca ulaştınız mı
Merhaba. Bildiğim kadarı ile 3 ayda 1.8 milyon TL harcanma gerek ama tam hatırlamıyorum maalesef... yani o ücret her ne ise onu geçtikten sonrada talep verilip onaylanması lazım sanırım
Medya dediğimiz özel portallar ve herkese açılmıyor 200k ödeme yapmış fb hesabına bile açılmadı ben admine sorduğumda belli kriterler varmış ama amacınız hesap açmak vs. inanın 3 TL client veya chat ile hesap açabilirsiniz tabi sosyal mühendisliğinize kalmış ek olarak
TÜRKİYE önem vermiyor facebook , Allah bilir 10'a yakın telde fb admini ile konuştum. çoğu alttan altan olsada yetki verilmediğini söyledi
geçen sene 10.000 USD geldiğinde bu tarz kullanıcı adı vs. işlemlerin client ile yapılabileceğini bir admin arkadaş dedi bana. Admin dediğim kişi facebook çalışanı.
olay bu şekilde