Olsun neden kizayim elbette mutlu olurum konulara yorum yapilmasini. Aslında haklısın fakat inegold alma sebebim ; Sporx , e-inegol vb... Bir kaç site daha var yani sonuna kısa bir ek ile mesela bu eki "dot harfinin d'si" olarak düşünmemiştim fakat buraya yazınca bir arkadaşımız öyle dedi. Tabi şimdi bunları yazarken icimi rahatlatmaya çalışıyorum gibi hissediyorum. Ama bunu İnegöl'e odaklı düşündüm experieddomains'te görünce kafama takıldı dediğim gibi 2 $ alacağım vardı bende bunu aldirdim.

Fakat ben şuna inanırım ; Sitenin adından ziyade nasibi olmalı bir insanın bu sektörde çoğu değişik domain adı şuan çok iyi yerlerde...

Yani nasip varsa olur ,nasip yoksa 1 yıl sonra gider.
Fakat yorumunuz için teşekkür ederim tekrardan

Burakaltinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakin kizma bana ama ine gold diye alinmis bir alan adina benziyor kimbilir hangi ulkede ine birseyin kisatmasi ama sen bunu inegold olarak yorumlamisin. Burada bir cok kisi domainini yorumlatiyor ama çoğu imkansiz 1 sene sonra yenilenmez maalesef buda boyle bir alan adi. Tavsiyem paranizi bosa vermeyin 10 dolar 10 dolardir. Simdi arastir inegole inegolf inegolg alan adları bostur. Tamamen tavsiye amacli yazdim. Umarim yanilirim.