Videonun içinde nasıl taşındığınız hakkında bilgi var mı ona göre izleyeceğim hocam
Onu da ekledim ilk mesaja.
Şu an izliyorum. Ancak insanlara niye salak diyorsunuz hocam? Diplomalı adamı almak zorunda insan kaynakları departmanı. Yani patronu böyle istiyor. Ayrıca AB ülkelerinde de diploma çok önemli. Onsuz pek hareket fırsatı olmuyor insanların iş konusunda. Neyse devam edeyim videoya ☺️
Ben sahislari degil sistemi elestiriyorum dostum. Gunumuzde gelismis ulkelerde diploma onemini yitiriyor. CV'lerde egitim bolumu bile kaldiriliyor firsat esitligi saglamak icin. Soylediklerinize katilmiyorum, bizzat sahidim cunku.
Hocam yanlış anlamayın konu çok sapmış, nasıl taşınıldı neler yapıldı neler gerekli vs bilgilerini beklerken video bitti. Başarılar, yolunuz açık olsun...
Hocam videonun baslagi nasil degil neden. Ama nasil tasindigimla ilgili videoyu da ekledim ilk mesajima.
Boş gereksiz video. İK ile derdin ne anlamadım. İnsanlara Hitap şeklinizde çok kaba. Herkes salak bir siz akıllısınız.
Tesekkurler. Senin istedigin ya da uygun gordugun gibi bir insan olmak zorunda degilim. Benim tarzim bu.
dostum insan kaynaklarından çekmişsin galiba hep oraya değinmişsin yalnız söylediklerine tamamen katılıyorum
bu çağın en doğru kararı bu coğrafyadan çıkmak, tebrik ederim yolun bahtın açık olsun
Ben sahislari degil sistemi elestiriyorum.