el beceriniz zamanla gelişir, oraya gittiğinizde zaten nasıl yapılacağını, vs vs öğrenirsiniz.
belli bir zaman sonra yabancılığı üstünüzden atarsınız.
Plastik enjeksiyon makineleri vardır muhtemelen çok el becerisi gerektirmez parçalar zaten otomatik basıldıkça marineden çıkar, çıkan parçalar için montaj yapılıyorsa o bölümde biraz el becerisi gerekebilir ama çok zorlanacağınızı düşünmüyorum, işi kolaylaştırmışlardır
dikkat gerektirir .
muhtemelen çalışma ortamın 38 40 derecedir.
enjeksiyon makineler kolaydır sadece hava hammadde veya monitördeki arızaları takip etmen gerekir.
ve elini her yere sokma dikkatli çalış
arkadaşlara katılıyorum zamanla alısacagınız bır iş severek yaparsanız eglencelıdır. agır ve yorucu bır ıs degıldır. sımdıden hayırlı olsun
Plastik enjeksiyon işi çok zevkli bir iştir çapak olabilir parça üstünde onları falçata gibi ekipmanlarla alman gerekir. Otomotive çalışmadığı için çok aşırı çökme şişme gibi konularda sıkıntı olmaz. Makineyi öğren ölmez bitmez bir meslektir ülkemizde yeni Yeni üniversiteleri açılmaya başladı
Cihaz ve kullanılan malzemeler hakkında internet araması yapın. Fotoğraf bakın. Boş boş gitmeyin.
Size neler biliyorsunuz bu konuda diye soracaklardır. İki paragraf ezbere birşey söyleyin.
Herkese verdiği bilgiler için teşekkürler. Sanırım depo yada boya işi varmış. Ama yinede bilemiyorum tam hangi bölüme alacaklar. Ben üretim diye düşündüm.
OSB de hangi firma malzeme işi yaptım 3 sene plastik kanepe ayakları makineleri bilirim hızlı olacaksın sadece dikkatli davranacan. Sürekli makine başında olmak yorabilir mesajlı çalışırlar genelde yorucu olabilir
Misline a gideceğim hocam. Cumartesi çalışmıyorlarmış.