Merhaba, şuan geliştiriyor olduğum bir scriptte javascriptle alakalı ufak bir sorun yaşıyorum.

Sorunum;
Bir buton mevcut, bu butonda onclick olarak bir javascript fonksiyonu mevcut. Bu fonksiyona şimdilik test ismini verelim.
Bir de verilerin listelendiği tablomuz mevcut, bu tablodaki verilerin üzerinde ki butona tıklandığı zaman test isimli fonksiyonumuz çalışıyor ve karşımıza modal içerisinde form yükleniyor. Buraya kadar herşey düzgün ve sorunsuz çalışmakta.
Ancak sayfayı yenilemeden, farklı bir verideki butona tıkladığım zaman bu sefer yine aynı veriyi karşıma çıkarıyor.Tarayıcının network sekmesinden kontrol ettiğimde ise Form Data'yı sürekli aynı gönderiyor, her butonda farklı bir data olmasına rağmen.

Bu sorun birden bire ortaya çıktı, kodları kontrol ettiğimde bir problem göremiyorum. Butonları kontrol ediyorum yine bir problem yok, php kodlarını kontrol ediyorum (alakası olmamasına rağmen) onda da problem yok. Bir türlü çözemedim

Pek açıklayıcı olmamış olabilir ancak ücretsiz yardım etmek isteyen arkadaşlar pm ile ulaşabilirse sevinirim