JFB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ;

Bir haftadır kuzenim eşi annem ve babam da covid rahatsızlıgı görülüyordu.
3Gün önce özel bir hastaneye gidip tahlillerini yaptırdıkdan sonra tahlileri temiz çıktı.Ve sonuç olarak Covid testi yaptırdık . 2gün geçtikten sonra pozitif çıktı sonuçları.
Kuzenim hariç kimse sigara içmezken bir tek kuzenim nefes darlığı çekmiyordu çok ilginç.
Herkezde farklı şekilde cerayan ediyor virüs. Ama ilk belirtilerimiz şu şekildeydi öksürük ve baş ağırısı .
Yakın aile dostumuz doktora sonradan sordugumda genelde hafif öksürük ile başlıyormuş gece baş agrısına dönüşüo uyutmuyormuş.
Bu belirtileri yaşayan çevrenizde birisi var ise lütfen cigerlerine inmeden hastaneye göttürüp testlerini yaptırın en azından cigerlere inmeden takviye edici ilaçlar ile destekleyebilir başlarında virüsü def edebilirler.

Gelelim sık sık kullandığımız ilaçlara ve takviye edicilere ;

- Kesinlikle doktorların söyledigi tek şey düzenli yemek ve temiz bir uyku !

- Sambucol Kara Mürvere +Plus ( Bunun dışındaki hiçbiri aynı miligramı olsa dahi aynı etkiyi vermiyor ! ) Şiddet ile tavsiye ediyorum ! 15Adet var içerisinde günde bir tane kullanıyorsunuz ve sizi en az 2hafta götürüyor fiyatı da digerlierne nazaran tuzlu olabilir ama kesinlikle alın . Aldığım Fiyat : 70

- Kongest Forte Fiyatı : 12

-Ve vazgeçilmez olan tek ilacı olan Parol serum , babamın ateşi bir anda 39.5'u geçti ve üşümeye başladı sıtmaya girecekti , duş aldırttım evde annem gil yardımcı oldu , ve duştan hemen sonra aşağı indirtim özel araç kiralayıp hastaneye götürüp serum başlatım . Seruma detaylıca baktıgımda bildigimiz parol hapın serumuydu bu. Ateşi yıkıyo ve virüsü direk durdurma etkisine sahip . Günde 1 adet sizi kendinize getiriyor diyebilirim. Kesinlikle bir kere hastaneye gidin damar yolunuz açılsın ilk serumu her zaman hastenede yaptırın daha sonrasında ise eczanelerde satılıyor , alıp dolapta muhafaza edip kulanabilirsiniz.

Ben ise belirtileri yakınımdakilerde görünce evden uzaklaştım , çünkü bende düşersem kimse ilgilenemez dışarı alışverişi ilaç alımı serum ayarlaması vs. hepsini halletmeye çalışıyorum .
Şimdi düşünüyorumda iyiki kendimi uzaklaştırmışım yoksa beni hasteneye , markete veyahut eczaneye dahi almazlardı kapmış olsaydım.

Bunları uyguladıktan sonra inanın hızlı bir şekilde iyileşcektirler. Ara ara korktum ve bizimkilerden gizli gizli ağladım ama hiçbir zaman önlerinde modumu düşürmedim her daim modlarını yüksek tutmaya çalıştım sizde öyle yapın. Kesinlikle panik yapmayın ! Herşey geçicek herşey güzel olucak unutmayın sakın !
Şunuda diyemeden edemiyeceğim kesinlikle hastaneye yattırmaktan kaçının neden derseniz örnek veriyorum , kliniğe yatırdınız diyelim (devlet hastanelerinde de klinikler vardır) hemşire serum degiştirmeye sırası ile başlıyacaktır veya su vermeye veya veya diye uzar , farzedelimki ilk hastanın durumu çok kötü 2günü kalmış (Allah korusun rabbim kimsenin başına gettirmesin) ondan evreleşmiş virüsü aldıktan sonra özel kıyafetini degiştirmeden tekrar tekrar ve tekrar diger hastalarada uğruyarak çıkış yapar , yani anlıyacağınız ilk hastadan diger hastalara sıçrama olsalığı çok yüksek , aile dostumuz prof. şöyle demişti klinikte 5günde iyileşcegine evde 2günde iyileşir !

Lütfen kendinize ve çevrenizdekilere iyi bakın R10 Ailesi.


Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir !
Geçmiş olsun hepinize; gerek siz gerek onlar çok yıpranmış ki siz virüs kapmamanıza rağmen daha fazla yıpranmışsınız.

Hepsi gelip geçecek, üzülmenize gerek yok; güçlü kalın.