Merhabalar. Bu işe başlıcam ama çok detaylı . Merhabalar. İnternette her kaynakta farklı farklı bilgilere denk geliyorum. Sadece bu konu hakkında hangi kaynakları incelemem gerekiyor yol gösterebilir misiniz?. Ürünüm hakkında bilgi vereyim. Üreticiyim ve stok sorunu yaşamayacağım seramik kahve fincanı üretimi yapıyorum (kendi tasarımım) bizim türklerden çok güzel dönüş oldu. 1 ayda ve 1k instagram takipçimle 7k ya yakın para kazandım. Yaklaşık 350adet sattım. Tasarımıma güveniyorum. Bir yol gösterebilir misin?
Merhaba, bir çok yerli yabancı kaynak var araştırmanız gerekiyor.Yapacağınız iş dropshipping değil kendi ürününü satacaksınız iş modeli farklı.
Türkiye'de türk kahvesi popüler amerika pazarını araştırmanız gerek, amazon satıcı hesabınızı açarak başlayabilirsiniz oyle hemen açayım ile olmuyor maalesef bir kaç haftanızı buna ayırın nasıl açılır,evraklar nasıl olmalı vs.
Size hesabınızı açalım diyenlerin geçmişine bakın,ilk açıyım sonra para ver diyenlere inanmayın amazona kimlik bilgilerinizi veriyorsunuz yanlış işlemler yüzünden daha çok sizi uğraştırır hatta hiç satış bile yapamazsınız.Hesap bir kere açılıyor olmadı başka bir mail ile deneyim diye bir olay yok.