reberaksumer06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam baskı sayılmaz zarfliyolar üniversite değil lise okumadım terk ettim meslek öğrenmek için hayatın zorluğunu öğrenmek için iş hayatına atıldım şuan hicde pişman değilim okumadığım için çok şükür maddi durumum yerinde sağlam mesleğim var aşçılık yapıyorum çok kolay iş bulabiliyom çalıştığım yerlerde garsonluk yapanların çoğu üniversite mezunu onları görünce iyiki okumadım diyorum
Ascilik guzel meslek. Ama sizi tanimadan etmeden 5 cumleden tahsilli olmadigini nasil anladim?
Universite okumaniz sart degil elbette. Ama en azindan bir kitap okuyun, birseyler okuyun. Kendinizi gelistirin. Yoksa bu durumda istediginiz esi biraz zor bulursunuz. Iyi kizlar iki cift muhabet yapabilen, genel kulturu gelismis, zeki ve pratik partner ister. Yani araba, futboll ve is disinda baska konularda da bilginiz olmali. Partner uzun muhabetlerde ve eglencelerde sizden sıkılmamalı. Cumleleri hem yazili hem sozlu duzgun ve net kurmalisiniz. Onlarda bir dusunce, bir deger olmali. Ama siz hala yapiyom ediyom okuyom, konusuyom, calisiyom diye yaziyorsunuz. Yapmayin!

Size bir abi tavsiyesi:
Var olan mesleginizde kendiniz gelistirin, bir ust kademelere cikmaya calisin.
Ama bununla yetinmeyip bir hobi edinin, kendi sagliginiza iyi bakin ve spor yapin. Bunun yaninda da KITAP OKUYUN. Zaman mi yok, sesli kitap dinleyim, o da bir seydir.
Sonra siz iyi partner degil, iyi partner sizi bulacaktir.