Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasin 22 ise Ailen delirmis olmali. 22 yasinda birine evlenme baskisi yapilir mi?
Ayrica yazma ve ifade tarzindan anlasiliyor ki buyuk ihtimalle universite okumamissin. Universite elbette sart degildir ama insana biraz vizyon katar.

Kizlarla oyle evlenmelik diye tanisma. Kiz utanmaktan yemegini yemedi de hosuna gitmesin bir zahmet... Biraz kendinizi gelistirin. Kitap okuyun ve kaliplardan cikin.

Arkadas olarak tanis. Takilin ve arkadasligi ilerlet .Sevgiliye dogru gidiyorsa sevgili olup sevgili olarak takilin. Huyunu suyunu ogren, iyice birbirinizi taniyin oyle evlenmeye karar verin.

Lutfen iletisime de onem verin. Ailenizle de bu durumu anlatip sizi bunaltmamalari gerektigini guzelce ve duzgunce anlatin.

Agir konusacagim ama kusuruma bakma.... Senin annen de delirmis olmali? Hatirladigim kadariyla sen daha 20 yasinda bile degilsin. Ne evlenmesi? Annende bu gelin meragi nedir? Daha kendine bakamayan bir cocuksun sen, gelecekle ilgili en ufak garantin yok. Nasil aile kuracaksin acaba, annen bunu dusunuyor mu? Yoksa hadi evlenelim, cocuk da yapalim, kismetiyle gelir nasilsa kafasinda mi sizinkiler de?

Lutfen siz de yukaridaki arkadas gibi. Annene durumunu ve dusunceni anlatip seni bunaltmamalari gerektigini guzelce ve duzgunce anlatin.
Tam baskı sayılmaz zarfliyolar üniversite değil lise okumadım terk ettim meslek öğrenmek için hayatın zorluğunu öğrenmek için iş hayatına atıldım şuan hicde pişman değilim okumadığım için çok şükür maddi durumum yerinde sağlam mesleğim var aşçılık yapıyorum çok kolay iş bulabiliyom çalıştığım yerlerde garsonluk yapanların çoğu üniversite mezunu onları görünce iyiki okumadım diyorum