Aynen hocam o politikada var ama bende biraz banner fazlaydi kaldırdım geçiş reklamınida 2dk da max 2 kere ayarladim Google nin istedigi politikaya uygun yapmaya çalıştım.
Unityden 100 dolar ve üstü cekebiliyorsunuz.
Facebook da Türkiye'de yasak hocam para çekemezsiniz .payoonerde maalesef olmuyor
Unityi payoneer ile çekebilir miyiz ? Aslında denemem için güzel fırsat oldu ama Google benim kaçtığımı düşünebilir... Admob hesabımı kaybetmek istemem.
2 farklı bitiş ekranı oluştursam. Kullanıcıyı her seferinde birine yönlendirsem ve birinde Unity diğerinde Admob reklamlarını göstersem kullanıcı her yandığında.
Acaba Google bunu 2 dakikada bir gelen istek olarak mı algılar. Hadi benim kazancım çok fazla değil ama hocam on binlerce kazanan insanlar nasıl yarısından vazgeçebilir

Gerçi bu düşündüğüm şey ile ben kullanıcıları reklama tıklamaya tekrar yönlendirmiş oluyorum...Bunu da Google istemiyor.