Herkesin deneyimi farklı olabilir. Ben macbook air kullanıcısı olarak 1 yıldır windowsu neden terkettiğimi anlamış değilim ve çok pişmanım şuan. Windows un ciğerini bilirim gözü kapalı kullanırım. Ama macos a ben 1 senedir çok şeyini öğrenmeme rağmen ısınamadım.
Bir kere macbook air retina ekran değil. 1440x900px çözünürlüğü var. Full hd bile değil. Bu günümüzde büyük bir eksi. Macbook air den macos işletim sistemini silip windows kurdum bir kaç gündür kullanıyorum ekran kalitesi bile değişti neredeyse full hd görüntü kalitesi ortaya çıktı. Macos da herşey çok küçük neredeyse ezbere yerini bildiğiniz tıklanacak yerlere bile ekstra dikkat ederek uğraşarak strese sokuyordu beni. Bir kere özgürlük sunmuyor. Windowsta regedit denen şey var herşeyiyle oyna istesiğin gibi ayarla.
Sözün kısası windows 10 şuan dünyada en çok satılan işletim sistemi ve 10 ile büyük başarıyı yakaladı microsoft artık windows 10 dan başka yeni windows da gelmeyecek, sadece üzerine güncellemeler gelecek.
Ben kesinlikle windows diyorum.
Ha bu arada taşınabilirlik malzeme kalitesi kasanın metal olması ve sağlamlığı verdiği güven tartışılmaz, benim yorumum işletim sistemi için. Macbook aire windows macos dan daha çok yakıştı

gayet İyi anlaşıyorlar.
Bir tek az ısınma sorunu çıktı onu da işlemci termal macununu değiştireceğim. Fanlarını temizleteceğim.