Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rakamları açık şekilde ifade etmiş olsalar bence toplum daha fazla korkar ve önlem alır.

Hiç bir parti sempatizanı değilim. Lakin düşüncem şu yönde. Mevcut yönetim rakamları birebir açıklanmış olsa iktidarı kaybetme ihtimalinden korkuyor gibi geliyor.

Benim düşüncem ve isteğim yeniden yasakların gelmesi.

En kolay ve güzeli şu olur; Maske takmayana sürüntü testinin boş halini yapsınlar. Boğaz ve iki burun deliğine o cubuğu soksunlar o zaman o çektikleri kücücük acı ile korkar maske takarlar bence.

Sırtımda deve zıplyor sanki kemiklerim kırıldı kırılacak diyorum öyle acı çekiyorum.Ama millet maskesiz dolanıyor.

İşin en kötü yanı acile gittim covid bölümünde ekmek sırası gibi sıra vardı düşünün covid bölümünün önünde bile insanlar maskesiz bekliyor.
Bencede insanların bu kadar rahat olmasının sebebi bu zaten ölüm sayısı az bize gelmez gelsede ölmeyiz. Eğer rakamlar düşünülenin aksine çok fazla ise ve bu bilinirse insanların daha temkinli olacağını düşünüyorum. Ben 6 aydır evden çalışıyorum dışarı nadir çıkıp işimi halledip dönüyorum. Çünkü astım hastasıyım ve bu virüs bulaşırsa bununla uğraşmak istemiyorum insanlarında hayatlarının değerini anlaması gerkeiyor.