Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer bir konu vatanbilgisayar içinde açıldı bundan seneler önceki ürünleri hala kaldırmadığı için sitesinden 2015 model üretimi biyen laptop o zamanın dolar fiyatı ile sitede olduğundan neredeyse pentium 4 laptopları 4k gösteriyor, letgoda ki adamlarda habire bu siteyi gösteriyor.

Herkesin kafasına göre yaptığı bir hareket
Vatan Bilgisayar'ın durumu benzer ama tekel konusunda farklı hocam. Şöyle; Ankara'da neredeyse çoğu kuyumcu Altınkaynak sitesine göre satış yapıyor. İnsanları bu fiyatlara almaya kısmen "Mecbur" bırakıyorlar. Elektronik piyasası altın gibi değil haliyle. İnternetten biraz araştırınca tatmin edici fiyatlara ürün bulunabiliyor.
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hala almadıysanız başka yerden alın hocam serbest piyasa sonuçta o kaynak şu kaynak irdeleyip kendi sinir sağlığınızı boşa tehlikeye atmayın gerek yok
4 kuyumcu olmadıysa 5i gezin hatta fiyat kırmak için şurada bu fiyat verdiler sizde ne kadar fiyat topluyorum deyin bakın ne paralar dönüyor herkese sıcak para lazım
Valla hocam aldık artık. İşten geliimiştim, 4 kuyumcu gezmek bile yordu ve sinirden "Allah belanızı versin" diyerek almış bulundum. Bir dahaki sefere altın almaya çalışırsam, sırf bunlara o fazla parayı vermemek için şehir dışına bile çıkarım.