Ne ironisi hocam monsterda nerede sorun yaşadınız ki ? Şahsen ben yaşamadım ama gidip abra sürümü falan aldıysanız ve şuan 15 20 bin tl lik pc leri ile kıyaslamaya çalışıyor iseniz çok yanlış düşünüyorsunuz.
Aynı fiyatta olan monster alın bakalım ne farkı var
Arkadaş tamamen iş bilgiseyarı düşünmüyor zaten. Konuyu okuyunca fark edebilirsiniz hobi olarak yapıyor. Monsterin aynı fiyat aralığında ki bilgiseyarına apple bilgiseyarları yanına yaklaşamaz.
Lütfen 5.000 TL olan bilgiseyar ile Apple da ki 15.000 TL olan bilgiseyarı karşılaştırmayalım
Konuyu spama boğmak istemem ancak şöyle anlatayım. Klavye sorunu için monster'da garantiye gönderdim. Klavye düzelmedi ekstra olarak geldiğinde batarya problemi oluşmuştu ve bunu belirttim. Tekrar garantiye gönderdim klavye çalıştı bu kez ışıkları yanmıyordu ve wifi kartım problemli geldi geri. Tekrar gönderdim wifi kartı düzeldi klavye geri gitti.
Not: Monsterda en son kendim parçalarını aldım, montajını yaptım ve laptobu satıp bir daha monster a bulaşmama kararı aldım. Ek not: Monsterin kasası ciddi anlamda hiç güven vermiyor onunla ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlarım oldu.
Windows bilgisayar olarak düşünürsek önerim ya Dell, ya da Lenovo olur. Garanti kısmında normal kullanıcılar için en iyisi diyebilirim.