alexander6 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bu ürünü satın aldım. uygulamaya koymadan önce youtubedekı bütün videoları izledim. kuralla uygun bir şekilde takip için çalıstırdım standart ayarlarda. fakan 150-200 kişi sonra hesabım spama düştü. bir gün bekledim takip etme süresini 1 dakikaya çıkarttım 1 saat kadar takip devam etti falan yine hesabım spam olarak algılandı. aylardır büyütmek için uğrastıgım hesabım bu program sayesinde kapanacak neredeyse. ayrıca whatsapdan yazmama rağmen 10 saattir geri dönüş yapılmadı. şimdi de programa giriş bile yapamıyorum. programı alalı3-4 gün oldu fakan hiç kullanamadım verdiğim 100 tl çöp oldu. geri ödeme talep ediyorum.
Merhabalar,
Takip engelinin veyahut aldığınız spam uyarısnın bir çok sebebi var.
1- Takip işlemi sürekli sabit bir ip adresinden yapılması.
2- Takip işlemi yapılırken farklı menülerin çalışması
3 - Takip işlemi yapılırken telefondan instagrama giriyor olmanız
4- Spam uyarılarından sonra halen aynı ip adresi üzerinden işlem yaptırmaya calısmanız spam'ın sıklığını ve uzunluğunu arttıracaktır.
5- Standart ayarlar mecburi olarak ekledik, 2019 yılı sonlarına kadar bu ayarlar ile sorunsuz takip yapılabiliyor hatta o ayarlar ile 2000 takip yapan müsterilerimizde oldu.
6- Takip işlemi için uygun ayarları spam sonrasında hesabı dinlendirip farklı bir ayar girerek işlem yaptırabilirsiniz.

Program ile işlem yaparken telefondan instagram'ı açmak spamı tetikleyen bir durumdur.
Bilgisayarda işlem yapan program farklı ip den instagrama giriş yapıyor gözükecek ve siz farklı tarayıcı ismi ve ip ile instagrama giriyor gözükeceksiniz telefondan giriş yaptıgınızda.
İnstagram bu iki işlemi robot olarak algılayacaktır.

Profil konusunda kapanma durumları gözlemlemedik fakat sahte fake hesaplarda kişiye ait olmayan bilgiler oldugundan kapatılmalar görülebiliyor.