Edit: Arkadaşlar konuyla ilgili bilgilendirildim. Şöyleki erteleme talebinde bulunduysanız ve kyk borç erteleme ekranında '' erteleme talebi var'' yazısı varsa diğer taksitleri ödemenize gerek yok. Faiz gelmeye başlasa bile siliniyormuş ve yeni ödeme sistemi onaylandığında geliyormuş. Yani erteleme talebi var görüyorsanız sadece bekleyin bir problem yokmuş.
Valla korkmuştum ama devletimiz sağolsun yanlış yapmadı

Ne zaman ertelerse ertelesin canım. Bana ödetmeye devam etmesin de. Çünkü saçma olurdu yani. Şimdi ödemesi geçecek taksitlere yapılan faizi de almayacaklar ya o yüzden kabul edilmiş varsayabilirsiniz bir problem yok ise başvurunuzda.
ben bunu neden şimdi görüyorum !!

faiz binmesin erteleme talebi sıkıntıya girmesin diye (malum geciktirmeyenlerin talebi alınıyor) ağustos ayını da ödedim. ah be hocam hesabı tatil moduna aldık şu başımıza gelene bak
peki hocam ödediğimiz miktar ne olacak? gerçi arayıp sormak lazım ama siz sorduysanız boşuna telefon sırasında beklemeyeyim. 2 taksidi ödedim ama erteleme talebinden sonra ödedim normal ücrete göre mi faiz işlenecek yoksa ödedim kadarı çıkartılıp kalan ücrete göre mi faiz işlenecek?