S3rdaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef koronavirus belirtilerinin hepsi var sizde, buyuk ihtimal test sonucu pozitif gelecektir. Gecmis olsun. Benimde 12. gun bugun, yavas yavas toparlanmaya calisiyorum. Pes etmeyin, ilk 3-4 gun baya agirlastim bende ama pes etmedim, psikolojinizi saglam tutmaya calisin hocam, koronavirus bizden guclu degil. Allah'in izni ile atlatirsiniz.
akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam. Dikkat et kendine
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıcak suyun altında vakit geçirme şansınız varsa ağrılarınıza iyi geleceğini düşünüyorum hocam. Terlemek ve buharda aynı şekilde. Çok çok geçmiş olsun baya ağır atlatıyorsunuz sanırım.
JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun dostum.
maviyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah'ım korusun hocam, Allah acil şifalar versin.
Allah sizlerden razı olsun güzel dostlarım.

Gerçekten başa gelmeyince anlamıyor insan. Ben normal bir grip gibi düşünüyordum. Başıma gelmez diyordum. Gelsede kolay atlatırım diyordum ama inanın bünyeniz ne kadar güçlü olursa olsun yıkıyor sizi.

Bacanağım covid oldu. Bacanak ile covid olmadan 4 gün önce görüşmüştük. Yanı ne zaman ve kimden bulaştığını biliyorum.

Buna istinaden aktarmak istediklerim;

3. gün belirtiler başladı bende.İlk olarak boğazda hafifi ağrı ve yutkunma sorunu oldu.

4. gün yutkunma baya sertleşti acı vermeye başladı.

5. gün boğaz hafifledi ancak bu seferde inanılmaz bir baş ağrısı ve ateş başladı.

6. gün baş ağrısı ve ateş devam ederken halsizlik başladı ve test verdim.

7. gün testim pozitif çıktı evdeydim zaten 6-ve 7. günlerde.

7. gün yatarak geçirdim 6. gün gecesinde ateşim düşsün diye bana parol içmemi söylediler.Öyle yaptım faydası dokundu.

8. gün pozitif çıkınca beni aradılar ve ilacımı eve getirdiler.İlacın işlevi bildiğiniz sıtma üzerine. Doktor nefes darlığı ve göğüs ağrısı yaparsa bırak dedi ki yaptım gece uyuyamadım.

Şuan bu satırları yazarken inanın ağlamamak için zorlanıyorum. Belimdeki ve göğüsümdeli tüm kemiklerim ağrıyor yanıyor.

Hiç bir yatış pozisyonunda rahat edemiyorum. Bu yüzden sürekli diken üzerinde olduğum için uyuyamıyorum.Kafam ağrıyor gözlerim ağrıyor uykusuzluktan.

Biraz önce vücuduma fer olsun diye salattalık yiyecektim ağzımın tadı kaçmış tat alamıyorum süt içtim su gibi geldi salatalığın kokusunuda alamadım.Ne tat ne koku kaldı yanı.

Gerçekten bakın gerçekten diyorum hafife alınacak bişi değil. Ben bu halimde bittim derken yoğun bakımda yatanları düşündükçe şükür ediyorum.

Lütfen çıkmayın dışarı.Bir çay içeyim çorba içeyim hesabı yapmayın.Aç kalın yavan ekmek yeyın ama dışarı cıkmayın.