: ))))))) 3 yıldır kullanıyorum kolay gelsin, google mühendislerine selam söyleyin, iyi tanıyorsunuz ya

Daha basit nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama analytics.js dosyasını cacheliyor

google dan bakın bir eklentiye sonra yorum yapın, ilk yorumda daha caos un ne oldugundan bi haber yazdın, ben söyleyince itirazın yönü değişti. Daha fazla tartışmayacağım ama bilmeden yazmayın lütfen
hocam eklenti araştırdığım kadarıyla analytics kodunu sunucuya yükleyip her hafta gibi belli aralıklarla güncelliyor, bunu zaten cronjobs ile yapabiliyorum internette anlatan yerler de var eklenti bile kullanmanıza gerek yok yapacaksanız biraz uğraşıp kendiniz yapabilirsiniz

bir de yukarıdaki kişi bir bakıma haklı çünkü google'ın hiçbir zaman biz güncellemeleri her hafta yapıyoruz dediğini sanmıyorum, belli tarihlerden değil içeriğin gelişimine göre aşama aşama belirsiz tarihlerde yapılıyordur. Onun dışında zaten googledan bahsediyoruz kendi analiz aracı yüzünden siteyi küçük düşürecek kadar basit bir şirket değil

ben bu yüzden kullanmadım ama kullanana da niye kullanıyosun hata yapıyosun demem, çünkü kullanmakta hata diyemem

tercih meselesi biraz ama ben işimi riske atmayı sevmem o yüzden kullanmadım varsın bi analiz aracında puan kırsın sonuçta google analytics her botu hit sayıyor ama google sıralama dizerken çok büyük oranda algılayıp siteye cezayı basıyor