3 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım
1 senedir kullanıyorum nadirde olsa hostingle alakalı hatalar olabiliyor.
@odeaweb; candır. Hızlı destek, sınırsız yardım hemen müdahale. Fazlasına gerek yok.
4-5 aydır VDS, alan adı, hosting tüm hizmetlerim OdeaWeb'de barınıyor. Kendi müşterilerim de Odeaweb'de barınıyor. 24 saat sürekli destek alabildiğim, problem yaşamadığım bir hosting şirketi. Kesinlikle öneririm.
20 ye yakın sitem Odeaweb'te barınıyor. 1 yılı geçti, fiyatlar makul, destek hizmeti oldukça hızlı. tavsiye ederim kardeşim.
Destek konusunda hızlı, hız kosununda da ortalama diyebiliriz ancak arada bir kesintiler oluyor.
Edit: Şu anda müşterisi değilim.
Kullanıyorum gayet memnunum özellikle canlı destek ekibi hızlı bir şekilde cevaplıyor ve yardımcı oluyor
6 ay oldu, destekleri süper.
Çok iyi ve kaliteli firma sikintisiz
Odeaweb ten çok memnunum tavsiye ederim hocam
Destek ekibi hızlı dönüş sağlıyor evet bu konuda gayet iyiler fakat hizmetimde kesintiler yaşamam sebebiyle malesef süresi dolmadan farklı bir firmadan hizmet almaya başladım.
Not: son 2-3 aydır odeaweb kullanmıyorum bu süreçte iyileştirme çalışmaları yapıp yapmadıklarını bilmiyorum.
2 yıldır kullanıyorum. sorun yaşamadım.
1 curl sorunu yaşadık ama olur o kadar.
@odeaweb;
Yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Sizin gibi tereddütlerim vardı. Ben de profesyonel paketiyle başlayacaktım ancak R10 konuları içerisinde reseller pakete denk geldim. çok uygun fiyata 10 adet domain barındırabiliyorsunuz. İlk etapta benim için fazla bir paket olmasına rağmen fiyatını göz önünde bulundurarak tercih ettim.
Sonuç: Yaklaşık 12 yıldır isimtescil çalışıyorum ve isimtescilde barındırdığım ve yavaş sunucu yanıtından başımı ağrıtan 2 adet sitemi taşıdım. hem pagespeed insight değerlerim masa üstü sitesi için 69 puanlarda 82 puanlara yükseldi, hemde site giriş girişlerde özellikle 7 -8 sn bekleme süresi 2 sn ye kadar düştü. Kesinlikle fiyat performans olarak tavsiye ederim.
Destek olarakta isim tescilin geri dönüşü daha az hızlı olmasına rağmen sonuca bağlama işi odeawebte şuan daha yüksek diyebilirim.
Ben tavsiye ederim kesinlikle rahatça alıp deneyebilirsiniz.
@odeaweb;
Tüm yorumlar için teşekkür ederim.
İyi forumlar.