Sorun devam ederse çok kurcalamadan bir önceki sürüme dön. Çünkü çok tuhaf hatalar alınabiliyor. Ben çok ciddi sıkıntılar yaşadım.
Binanın ana gövdesinde sorun varsa sen kendi dairende ne yaparsan yap sorun çözülmeyecektir. Senin ya da benim yapabileceğim pek bir şey yok...
Aynen, öncelikle çözmeyi deneyeceğim. Çözemez isem şimdi adını hatırlamadığım bir eklenti var idi. Onunla eski sürüme çekeceğim.
Ayarlar kısmında yer alan saat kısmını ve tarih kısmını kontrol ettiniz mi?
Açıkcası yoğunluktan dolayı kontrol edemedim. Birebir içeriği ben girmedim için editörden böyle bir şikayet geldi.(Altta arkadaşla soru biraz aynı genel cevap vereyim altta.)
wordpress sitenizin zaman dilimini istanbul olarak alırsanız sıkıntı yaşamassınız.
Saati kontrol etmedim. Şuan şöyle bir şey geldi aklıma. Güncelleme yapılırken planlanmış gönderiler de vardı. Burada bir bug oluşmuş olabilir. Şimdi editöre şöyle söyleyeceğim. " Önce planlanmış tüm gönderiler taslağa çekilecek ve ardından ayarlar bölümünden saat başka bir saat dilimine random çevrilecek ve kaydet denilecek. Ardından istenilen ülkenin tarihine düzeltilip tekrar kayıt edilecek ve gönderiler olması gerektiği gibi tekrardan planlanacak." Bunlardan sonra takip edeceğiz tekrar aynı problemi yaparsa sanırım çözüm yolu da yok. Bu sebeple eski sürüme döndürülecek.