Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben dün itibariyle kullanmaya başladım. Elementor ile çalışıyor ama modüllerin bir kısmı ücretli
Bende bu temayı satın alalı 1 ay falan oldu, siteyi tamamlamak üzereyim, siteyi tek başıma düzenliyorum ve gündüzleri de işe gidiyorum, bu nedenle biraz yavaş ilerliyorum. Ben ilk etapta freelancer üyeliğini kaldıracağım. 2-3 samimi olduğum arkadaşa projeyi anlattım, onlara da sıcak baktılar.Onlarla birlikte içerik sayısını hızlı bir şekilde artırmayı planlıyoruz. Amacımız bionluk, sadeceon gibi freeancer sitesi kurmak ama bu kolay değil, bu nedenle 2 aşamalı bir yol izleyeceğiz. İlk etapta sitede 4 freelancer hizmet verecek, içerik sayısı arttıktan sonra tahminimce 8-9 ay sonra artık freelancer sayısı artacak, isteyen freelancer olarak siteye üye olabilecek. bionluk veya sadeceon tarzı bir oluşum olmayı başaramazsakta tasarımlarımızın olduğu bir e-ticaret tarzı sitemiz olmuş olacak hayırlısı bakalım. Hocam site linkinizi atar mısınız? Sitenizi takip etmek istiyorum, belki ara ara paslaşırız.

Benim sitem (şuan yapım aşamasında) : https://www.tasarimcimiz.com/