Türkiye'de YouTube - Dünyada YouTube İkisi farklı şeyler öncelikle bunu anlarsa bu işle uğraşanlar doğru hareket eder. Gördüğünüz gibi yazdığımı onaylayan birisi çıktı. Önerilmenin etiketle direk alakası yok hatta belkı hiç denecek kadar az. Önerilmek ne demek? Video yanında önerilmek ana sayfada önerilmek. Video yanında öneri almak daha zordur. Ana sayfadan almak daha kolaydır. Formülü teknik uzun bir konu ama izlediğiniz eğitim videolarından hiçbir doğru bilgi alamayacağınızı net garanti edebilirim. Şu anda kanalım üzerinden denemeler yaparak 1.5 yıldır bu algoritma nasıl işliyor anlamak için kolları sıvadım. Etiketin anlamı şu. Sen bana yol göster diyor. Örneğin kanal kelimesi. Su kanalı var demi YouTube kanalı var. Senin yazacağı kanal hangi kanal kelimesi. Sen buraya 'kanal' kelimesi diye bir kelime girdin bana diyor. Hangisi bu ne bıleyim ben diyor. Sen de su kanalı deyip yol gösteriyorsun. Bu da sana ne sağlıyor. Senin videonu 100 kişi aradı 100 kısının 70'i YouTube kanalında kanalı aradı 30'u su kanalını aradı. İşte o 30 kişiye seni göstercek 70ine göstermeyecek. Böylece senin gösterim tıklama oranın artacak. vs vs konu uuzun başarılar..