btnaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şifreleri aklımda hala ama kesin değiştirmişlerdir. Benim aklımda geldi. Gidip sileyim falan diye ama haksız duruma düşerim diye ellemek istemiyorum.

Hocam dediğim gibi ilk gün para konusunu açtım. Sonra konuşalım dedi.
Yapacak tek birşey var hocam o zaman

Eğer hiçbir şekilde yasal yollardan hakkını arayamıyorsan, sonuç çıkmayacaksa, işi bir şekilde youtubeden aç, hesap bilgilerini al.
Yeni bir seo algoritması keşfettim, ilgili videoları %100 önerilenlerde çıkartacak şekilde vs. diyerek. Yani bir şekilde şifresini al.

Daha sonra gir ve tüm videoları indir, kaydet. Youtube üzerindende sil.

Daha sonra videoları kendilerine tekrar iletmek adına para iste. Parayı aldıktan sonra, 1 ay boyunca videoları iletme. 1 ay boyunca da beni çok rahatsız ediyorsun arayarak, mesaj atarak vs. şeklinde cevap ver. İletme videoları hiç

Ama son maddeyi yaparsan haklıyken haksız duruma düşme ihtimalin var. Ödemeyi btc olarak isteyebilirsin. Olurda dava açarsa hesabıma giriş yapıp videoları sildi diye, ben videolarını silmedim, sadece youtube kanalı üzerinde seo çalışması yaptım, parayıda onun için aldım şeklinde bir savunma yapabilirsin. Tabi ona göre mesajlaşırsın.

Yada bir diğer öneri; sohbeti https://hack.chat/ üzerinden yürütebilirsin, kanıt niteliği taşımaz. Konuşmaları ekran görüntüsü alsa dahi senin tarafından yazıldığını, kendi kendine konuşmadığını veya öğeyi denetle, shop olmadığını kanıtlayamaz. Ödeme yöntemi olarakta banka hesabı değil, btc hesabını verirsin.