estağfurullah hocam ne şarlatanı 🙂 ne bilim hocam vakalar arttıkça bi çıkmaza düşüyoruz, koca devletin de yapacağını sanmam bu kadar da şüpheci olmayalım 🙂 diyip yine bir şüpheye düşüyorum ama düşmicem 😄
Aslında olay ne biliyor musunuz? İnsanı şüpheye iten doktorlar, acildeki hemşireler falanlar filanlar. Tepeden tırnağa bir işe emek verdiğimiz zaman bu yaptığımız iş hafife alınmasın daha fazla itibar görsün diye bazen abartılı davranabiliyoruz. Mesela sabahtan akşama kadar çay içen itfaiye memuruna yangın olaylarını sorun size akla ziyan şeyler anlatacaktır. Neden? Sırf siz vay beee ne kadar kutsal bir vazife. Adamların işi çok zor diyesiniz diye. Oysa biz biliyoruz ki zor iş. Ama dediğim gibi biz halk olarak 1'i 5 yapmayı seviyoruz. Böyle itibar elde edeceğimizi düşünüyoruz. Aynı şey akademide de vardır. Emniyette de vardır. Askerlikte zaten herkes bilir. Herkes sadece işine odaklanmalı bana göre. O zaman bana da burada laf düşmezdi belki. Hakkımızda hayırlısı ben vakaların artmasına rağmen etkisinin (öldürücü etkisinin) dünya genelinde azaldığını düşünüyorum.