esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun 🙂 duruma da ne diyim hocam öyle işte, hiçbir yere çıkmıyorum allah var ama elbet bizede bulaşacak gibi. evde markete giden var zoraki çıkan var, çok zor korunmak
Teşekkür ederim...

dmr88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki ben size şunu sorayım minareyi çalan kılıfını hazırlamaz mı? Şimdi siz haritaya itibar ediyorsunuz ama bu hizmeti sağlayana şüphe duyuyorsunuz. Niye kıpkırmızı yapsın yahu hafif sarartsa yemez miyiz? Ben bu konuda yetkili kişi kim ise ona itibar ederim. Bu kişi bir hastanede çalışan hemşire ya da doktor değil. Kim olduğu bellidir. Dün test yaptırmaya gittim. Evet yoğundu. Ancak tamamen şüpheden dolayı söylenen belirtileri taşımıyorum buna rağmen test yaptırdım. Test yaptırdığım kağıt, vaka evrakı idi. Ben vaka mıyım? Hayır. Vaka sayılıyorsam yanlış. Henüz vaka değilim. Test sayısı içerisinde yer almalıyım sadece. Sonuç ne zaman açıklanıyor 1-2-3 gün sonra. İşte o zaman düşündüm ki vaka sayısı günlük şekilde yanıltıcı olabilir. Çünkü o gün müracaat edenin sonucu 4 gün sonra çıkabilir. Yani günlük değil ama total verilerde sorun olduğunu düşünmüyorum. Ki olsa zaten AB ülkeleri kendi vatandaşını bize göndermezdi. Kendi açmadı ama bize? Evet çünkü kendisi bende yeterince AB ülkelerinde serbest dolaşımdan dolayı vaka var diyordur belki de.
Uzun lafın kısası bir kısmına inan, öbürüne inanma. Böyle bir anlayış bana makul gelmedi. Kaynak aynı çünkü
Valla aslında çok doğru. Neye inanacağımızı şaşırır olduk. Yapılan yanlışlar da var, çok güzel doğrular da...