Umarım konuyu yanlış yerde açmamışımdır. Açmışsam da kusura bakmayın lütfen.
Kurumsal açıdan 0850'li numara almayı düşünüyorum. Soru tam olarak şöyle.
1- Müşteri bizi arayınca herhangi bir cep telefonuna yönlendirme yapabiliyor muyum ?
2- Evet ise ; yönlendirince şirket numarasınımı görücek.
3 - 0850 numara konuşmaları kayıt ediyor mu ? Ediyorsa yönlendirme yaptığım zaman kayıt etmeye devam eder mi ? ( Konut Hizmetleri olacağı için Müşterimi Usta'ma yönlendireceğim için kayıt olması şart. ) Çünkü müşterimin ustayla görüşmesi kaydı şart benim için.
4- Web Tabanlı sistem de yani internet ortamında rahatlıkla kullanabilir miyim ? Yani bir sisteme entegre edilebilir mi ? Müşteri beni aradığı zaman Sistemimde kayıtlı olan Ustalarımdan birine yönlendirebilecek miyim ?
Kafam da ki soru işaretleri çok ama bunlar aklımda geldi.
Zaman ayırıp cevap verecekler için şimdiden Teşekkür ederim. Sağolun.
Öncelikle;
Artık kimse 0850`li numara tercih etmiyor. Çoğu kimse de bu numaralardan aramaları açmıyor. Size tavsiyem, il alan kodlu numara alın ve sanal santral kurun.
İşleyiş şu şekilde:
1- Müşteri sizi aradığında dilerseniz telefona yönlendirme yaparsınız. Dilerseniz firmaların programlarını cep telefonunuza kurarak kullanırsınız.
2- Yönlendirmeyi arayan görmez. Düzgün olarak çalışan Telekom firmalarında; telefonunuz kapalı iken arayana ulaşılamıyor mesajını duyurmaz. Yani arayan cep telefonunuzdan telefonu açtığınızı bilmez.
3- Ses kaydı almak istiyorsanız işlemi yapacağınız firma ile o şekilde anlaşıyorsunuz ufak bir fiyat farkı ile ses kaydı hizmeti alabilirsiniz. Arayan ve aranan tüm görüşmeler kaydedilir.
4- Bu işlem de yapılmakta.