stack uzerinden cevap verdim ama buradan da aklima geleni belirteyim;
System Preferences icerisinden animasyon tipini degistirmek belki daha tatmin edici olur senin icin.
Bu arada Turkiyede bazı insanlarda hintlilere karşı kırılamaz bi algı var, yani enteresan bi şekilde amerika ve ingilterenin ortak yönettiği, microsoft'un yok pahasına program yazdırdığı, kast sistemi yüzünden enteresan bi hayatları olan ve bizdeki konfeksiyon atölyesi gibi ortamlarda onlarca yazılımcıyı çalıştırdıkları için adamlar sürümden kazanıyor.
Ben henüz %100 bütün dünya tarafından beğenilen ve %100 hintlilerin yaptığı bir yazılım görmedim. Hintlilerin yaptığı microsoft destekli ve piyasada belki milyonluk kullanılan programlar var ama işin tasarım ve planlama merkezi ya ingiltere oluyor ya da amerika. Genelde avrupa'da artık hintliler tercih edilmiyor çünkü çok üretiyorlar kalitesiz üretiyorlar.
Code canyon üzerinde bile hintlilerin hazır sattığı projeleri almamaya çalışıyor insanlar çünkü makarna kod hepsi. Daha çok yazarımda konu amacının dışına daha fazla çıkmasın.
evet onu denedim ama tam olarak istediğim şeyi karşılamıyor.
hintlilerin yazdığı kodları gördüğümde önce bi başım döner gibi oluyor sonra da midem bulanmaya başlıyor. buna rağmen hala bazı tipler hintlilerin çok ileride olduğunu falan iddia ediyor. bir üründe çin malı nasılsa yazılımda da hint ürünü öyledir. hintliler bir milyar biz 80 milyon. adamlar elle tutulan bişey üretemiyor mecburen yazılıma yükleniyor. nüfusu çok olduğu için de herkes onların yazılımda çok iyi olduğunu falan sanıyor. Allah akıl versin ne diyim.