globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umutsuz gençler. Ne acı ☹️
Maalesef, taşı toprağı "altın" olan ülkemizde bir türlü kendimize katma değer üretememizin sonuçlarından yalnızca bir tanesi.

bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durumdayız. Bir sağlıkçı adayı olarak, gelecekten pek umudumuz yok. Sağlık sektörü bile epey zorlaştı artık.
Sektörlerin tamamında tutunmak zor. Saatlik ücret 10 TL'nin altına çalıştıran milyonlarca yer var ama oralarda dahi işe girmek imkansız...

fingerprint adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de aynı durumdayım geçen sene mezun oldum coronaya kadar çalışıyordum iş bulamayınca askere gideyim dedim 1 ay sonra askere gidiyorum
Yüksek lisans durumum olmasaydı ben de askere gitmeyi planlıyordum ne yalan söyleyeyim ama şöyle bir şey de var askerde benim bu ülkeye bir gram faydam olmaz, ben kendi alanımda uzmanlaşıp katkı sunmak istiyorum.

Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş bulamayanlar için bir sorun var onuda geçtim iş yerlerinin hızlıca kapanması gibi bir durum var yani işsiz iş bulamayacak işi olan'da işinden olacak. saçma sapan bir kısır döngüye döndü iş. bu şartlar seçimle vs düzelir ama en az 5 - 10 yıl sürer. bu arada fırsatları olan gidiyor zaten.. Geri kalanlar'ın Allaha sığınmak'dan başka pek bir seçeneği yok
Maalesef durum çok karmaşık bir hal aldı.

Atesh68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Antocio; hocam freelancer olarak hangi işi yapıyorsunuz acaba? Elimizde size uygun iş olunca size yaptıralım hemen
İngilizce'den Türkçeye metin çevirileri yapabilirim. Metin yazarlığı yaptım uzun bir süre boyunca teknoloji, haber, e-spor/oyun sektörlerinde. Geçmişte Jr. seviyede SEO ve sosyal medya danışmanlığı yaptım ve Wordpress kurulum benzeri işler fakat o konuda biraz tecrübesiz hale geldim. Bu konularda çalışmak veya en azından stajyer maksatlı eğitim almak bile istiyorum.

globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi haline bırak hocam. Aldırma.
Her şey güzel olacak. Umudunu kaybetme lütfen 🙏👍
Umarım her şey daha güzel olur. 🙏