Ben bir proje oluştururken domain kayıdı yapacağım valit 1 sene değil de minimum 2 sene maximum cebimdeki bütçeye göre domaini kayıt ediyorum.. oteriterlik kazansın, site 12 ay değilde uzun süre aktif olacağını bilsinler diye..

adsense kazanç odaklı sitelerime, basit arayüzlü, yormayan sade temalar kullanıyorum, site optimizasyonu ile siteyi hızlandırıyorım google site hızına bakmaz.. google botlar sitenize girip aaa bu site çok yavaş at bunu alt sıralara demez, sitenize giren kullanıcılar siteniz yavaş ise geri kapatır bu da oturum süresinin az olduğunu gösterir böylelikle siteniz google gözünde küçüm görünür.. site hızı kullanıcı için önemlidir evet google site hızına bakar...

dış seo; az önce dediğiö gibi alan adı kaydı yaparken minimum 2 senelik kayıt yapıyorum ve dış seo yaparken veya yaptırırken kesinlikle sitenin 6 ayını doldurmasını bekliyorum.. 6 ay sonra başka sitelerden backlink alıyorum sadece farklı sitelerden değil bütün sosyal medya mecralarında sitedeki içeriğin bağlantısını paylaşarak sosyal imleme yapıyorum sitenin kalitesini arttırıyor google buna bakıyor mu bilmiyorum ama siteye etkisi oldukça mevcut.

iç seo; iç seo'nun içini yani aslını astarını pek bilmem sitenin kategorisi çiçekçi sitesiyse, kesinlikle sitenin anasayfasında anahtar kelimeleri h1-h2-h3 olarak kullanıyorum.
kullandığım anahtar kelimeleri zaten makalelerde geçiriyorum..
örnek bir makalede orkide çiçeği geçiyorsa, sonrasında orkide ile alakalı bir makalemde orkide çiçeğine makale içi link veriyorum hop nar çiçeği

bence bu üç şey başlı başına yapılması lazım fakat siz gündelik, güncel içerikler ile sitenizi diri tutarsanız sitenizin otoriteside yükselir sıralaması da fiyatı da kazancı da

benim görüşüm bu şekilde yanlışlarım olabilir kendi emeklerimle herhangi bir eğitim almadan elde ettiğim bilgiler belki yanlıştır bilemiyorum ama ben bu şekilde uygulayıp bloglarımı hayata geçiriyorum belöi bi kazanç elde ettiğimde ise siteyi satıyorum

iyi forumlar