yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli siyaseti alet ederek hükümete suç bulmak yerine; insanların ne kadar vurdumduymaz bir şekilde bencilce başkalarına bulaştırdığını saklamamak gerekiyor.

Birileri aylarca kendini izole edecek hayattan soyutlayacak ama birileri de gününü gün edecek? Daha önce de söylemiştim; ben hakkımı helal etmiyorum o insanlara.

Bu konuda bile biri yazmış virüslü kişi ile geziyorum diye. Pes artık, vurdumduymazlığın bu kadarına.

Yahu senin için grip gibi olabilir belki ama senin bulaştırdığın insanların kronik rahatsızlıkları varsa ve sonunda hakkın rahmetine kavuşuyorlarsa burada suç kimde? Ne hakla bu kadar vurdumduymaz olabilirsin? Sana bu hakkı kim veriyor?

Yukarıdaki cümleyi genel olarak yazdım. Üstüne alınan varsa kusura baksın!

Konu cahillik diyoruz ama esas konu bencillik aslında. Bencil insanların rahatlığı nedeni ile bu halde şu an ülke.
Ben de 1 hafta bile sokağa çıkma yasağı getiremeyenlere hakkımı helal etmiyorum.
Şunu artık anlayın. İnsanlar hatalıdır. Her zaman. Bizim mayamızda var hatalı olmak. O yüzden yasaklar getirilmeli otorite sağlanmalı. Yoksa insanlar hiçbir zaman yapması gerekenleri yapmaz. Siz aç kalmayacak olsanız çalışır mısınız? Yeterli bir örnek bu sizin için.