Site adresi : Pm
Site için istenen fiyat : 500 TL
Sitenin aylık getirisi: 300-500
Sitenin açılış tarihi: 1 haziran 2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: smm paket satış
Günlük hit sayısı: -
Ziyaretçi kaynağı: -
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: evet (3 aylık hosting devredilecek)
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet (Nivusosyal v3 + fake bildirim eklentisi)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Açıklamalar:
Merhaba, haziran başında birinin ben ilgilerim demesi ile açtığım daha sonra ilgilenmediği için satmaya karar verdiğim paket satış sitesidir.
Eğer takipçi satış sitesi kurmayı düşünüyorsanız kaçırılmayacak fırsattır. Sıfırdan yapmaya kalktığınızda çok daha fazla para gitmektedir, Domain, hosting, yazılım, eklenti vs ayarları içinde zaman ve çaba harcamak istemiyorsanız.
Hazır google ads'ye reklam verebileceğiniz şekilde cloaker'i yapılmış fırsat sitesidir.
- Google Ads reklam verebilmek için Cloaker alınmıştır. 150-200 buna ödemiştim.
- Nivu v3 script ve fake bildirim eklentisi alınmıştır bunada 250-300 ödendi.
- Api'ler bağlanmıştır, yerli bir smm panelden api alıyorum bugüne kadar gelen siparişlerden sorunlu şekilde dönüş yapan olmadı. Panelide size devredebilirim bağlantı vs uğraşmazsınız.
- Reklam verdiğim ilk aydan siteden alım yapmış bir kaç müşteri sabit müşteri haline geldi belli aralıklarla alım yapmaktadır.
- Hosting ile uğraşmak istemezseniz hosting'i satın alınan yerden üstünüze devredebilirim 3 ay süresi var daha.
- Ödeme için sadece kredi kartı seçeneğini kullandım. Eğer mobil ödeme ve havale eft aktif ederseniz daha çok sipariş alabilirsiniz. Özellikle mobil ödeme soran çok oluyordu.
- Paytr vergi levhanız olmasa bile sanal pos vermektedir. Kredi kartı ile satış yapmak için tercih edebilirsiniz sistemin entegrasyonu vardır.
- Ayda 500 lira kazanmış siteyi niye 500 lira satıyorsun gibi sorular sormazsanız sevinirim o 500 küllüyen kar değil içinde paketlerin maliyetide var.
Sorularınız için pm atabilirsiniz. Saygılarımla.
-