İyi günler, benim için o kadar iyi bir gün değil malesef.
6 Haneli bir apartmanda oturuyoruz. Bu 6 hane ile oldukça da aramız iyi aile ne ise o. Yani öyle zannediyorduk.
Karşı komşumuzun annesi İstanbul'a düğüne gidiyor. Düğünde korona virüs tespit ediliyor ve annesine evde karantina veriliyor. Annesi başka bir apartmanda oturuyor.
Bu karantina sürecinde annesine test yapılıyor test sonucu çıkmadan kızı her gün annesine gidip geliyordu. Evden çıkışta ve eve gelişimde her zaman denk geliyordu bana.
Bu durumdan bizlere bahsetmeyen sevgili komşumuz rahatsızlanıyor. Apartman olarak ziyarete gidiyoruz. Aile gibiyiz dedim ya böyle bir şey olsa bize haber verir diye düşündük. Bize bu durumdan iş işten geçtikten sonra haber verdi.
Eşim komşumuzun çocuğunu seviyor bizim evladımızdan 1 ay ufak. Sonradan Canım dokunma çocuğa annem istanbula gitti geldi karantinada diyor.
Orada bulunan herkesin resmen başından aşağı soğuk sular dökülüyor.
1 Hafta sonra üst komşumuz 65+ Yaşında teyzemiz rahatsızlanıyor. Dikkate almıyor ve evde oturuyor bir süre.
3-5 Gün sonra eşimde aynı belirtilerle rahatsızlanıyor hemen maskelerimizi takıp hastaneye gidiyoruz.
Çıkan sonuç POZİTİF. Eşimin çalıştığı iş yeri kapatılıyor ve herkes teste tabi tutuluyor. İş yerinde çok şükür kimse de yok. ( Yani iş yerinde bulaşma gibi bir durum söz konusu değil )
Hemen Üst komşumuzu arıyorum ve hastaneye gitmeleri konusunda ikna ediyorum ve onların da sonucu POZİTİF.
Sonra yine üst katta bulunan bir başka komşumuz tat ve koku alma duyusu yok oluyor. Oda hemen hastaneye bu gün sonucu çıkacak ve büyük ihtimalle pozitif.
Bir insan bile bile nasıl bu kadar insanın günahına girebilir tek tek yazdım. Benim oğlumun üst katta ki komşumuzun 5 çocuğunun üst katta ki teyzemizin ne suçu vardı?
Tek sorum var neden söylemedi?
Dikkat edin arkadaşlar tek temennimiz şuan için çocuklar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım bu lanet virüsü bir an önce ülke olarak atlatırız. Söylenecek o kadar sözüm var ki dilim varmıyor.
Susuyorum..