linuxfreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
69 sterlin ödeyip şirket kurmak işin sadece başlangıcı. Kurulumdan sonra muhasebeci ile anlaşmanız da gerekiyor. Ortalama masrafı iş yüküne göre aylık 60-150 sterlin arasında olacaktır. Ayrıca yaptığınız satışların tümünü muhasebecinize bildirmeniz ve vergilendirmeniz gerekiyor. Ne kadar vergi ödersiniz, ne kadar iade alırsınız bu konuda kesin bilgiyi yine muhasebe şirketi size verecektir. Şirket kurulumunu yapan firma sizi bir muhasebe firmasına yönlendirecektir.

Size tavsiyem bireysel bir paypal hesabı açıp satış yapmaya başlayın. Zaman geçtikçe işlerinizin büyüklüğüne göre hesabınızı business'e çevirebilirsiniz. Şirketleşmek için acele etmeyin.
Teşekkür ediyorum hocam. Sizin paypal konularınızı inceleme fırsatı bulmuştum. Ancak şöyle bir korkum var. Bireysel hesaplar 2500€ bandına yaklaştığında bir doğrulama problemi ile karşılaşıyoruz. Öğrencilik hayatıma devam ediyorum, açıkcası bu paranın içeride kalması beni zor durumda bırakabilir. Bu doğrulamayı aşabilmenin bir yolu var mıdır? Ya da alternatif şöyle bir şey yapılabilir mi, birden fazla paypal bireysel hesap kullanarak hesaplar bu limite geldikçe değiştirmek kısa süreli bir çözüm olabilir gibi