Herkese merhaba.
@osawashere; abimin çeşitli denemelerini sonuçlarını hepimiz meraklı gözlerle izliyoruz. Bugün pinterest üzerinde gezerken değişik yöntemler fark ettim.
Bunlardan biri benimde kullandığım random sistemi fakat bunu wordpress için ayarlamışlar.
https://tr.wordpress.org/plugins/redirect-url-to-post/ eklentisini kullanarak kullanıcılara random postların gösterildiğini fark ettim.
Aynı zamanda site.google.com servisini kullanarak eklenen birkaç resim ve yazı içerisine gömülmüş şekilde asıl sayfaya yönlendirmelerin olduğunu gördüm.
Birçok pinin de aynı şekilde domain servisi üzerinden blogger destekli adjo sistemlere yönlendirildiğini fark ettim.
Sistemlerin büyük çoğunluğunda herhangi bir bot engelleme vs gibisinden bir kod öbeğine rastllamadım.
site.google.com adresi üzerinden açılan sayfadan yönlendirilen bir bloğun footer kısmında yer alan canlı istatistik verileri oldukça güzeldi.
Arkadaşımızın sitesini buradan paylaşmak pek tik olmayabilir. Ama dün 30k hit aldığı açıkca görülmekte. Kullanılan temaların büyük bir çoğunluğu Jannah türevi olduğunu fark ettim.
Bunların dışında her 100 pinden biri benim karşılaştığım facebook yönlendirme sistemine sahip