Merhaba,

Çalışmakta olduğum firmanın web sitelerini tasarlayacak (3 adet), İstanbul/Güneşli de bulunan Merkez binamıza gelebilecek, tam ne istendiğini anlayıp, örnekleri görüp, sunumlarını yapabilecek,
tasarımda kendine güvenen arkadaşlarla görüşmek isteriz,

(Eğer dışarıdan yapmak isteyen olursa : ön ödeme yapmaya yanaşılmıyor mümkünse yüz yüze görüşmenizi isteriz, eğer ben bu işi bitiririm derseniz tasarımınızı sunar, talep ettiğiniz ücreti alırsınız. Olmadı, beğenilmedi zaman boşa gidiyor gibi kavramlarla, ne ben meşgul olayım ne siz)

Tasarımlar html + css dökülmüş halde direkt ftp e atılacak durumda olmalı

Not : Whatsapptan bir çok ikişi aynı anda yazıyor yetişemiyorum. Burada bir açıklama yapayım:

1 - karşınız da ben (yazılımcıyım) ve kurumsal bir firma olacak
2 - kimse boşuna zaman harcamak istemez, gelip görüşülmesinden yanayız, sözleşme vb.... şeyleri yüzyüze yapmak isteriz.
3 - Fiyatlandırma konusunda piyasanızın üzerinde olsun ama abartmayın arkadaşlar. Temiz,özgün ve etkileyici bir web tasarımı beklentimiz var. (aynısı mı olsun diye arkadaşlar var, zaten öyle olsa ben yaparım )
4 - Çok kişi yazıyor sıralama yapmak gerekiyor, başka birimlerde yönetici olup bu işlerden anlamayanlar şunu istiyor, tasarım olsun beğenelim ödeyip alalım, birileri çıkar al bunu beğendimiz mi der ve yöneticiler onaylarsa ödemesi anında yapılır. Bu konuda kimseye yardımcı olamam şimdiden söylemiş olayım. Darılma gücenme vss... gibi şeylerle zaman kaybetmeyelim.

Aşağıda ki
Tekstil üreticisi firma için beğendikleri örnek tasarımları pm den gönderebilirim

Arkadaşlar ilgi ve alakanız için teşekkürler, bağlantı kuranların numaraları ve bilgileri mevcut yöneticilere de bunları sundum, gerekli kişi ve firmalarla bağlantıya geçilecektir.

Saygılar, iyi çalışmalar