Ben Kimim?
Ben Konuralp. Uzun süredir e-ticaret ile ilgileniyorum. 6 aya yakın bir süredir dijital pazarlama gibi birçok konuda bilgi edinmeye çalışıyorum. Artık kendi niş ürünüm ile satış yapmaya başlamak istiyorum ve benimle birlikte reklama destek verecek bir ortak aramaktayım.
Ne yapacağız, Planım Ne?
İlk olarak bulduğum niche ürün ile ilgili bir shopify mağazası kuracağım ve mağazaya gerekli eklentilerin kurulumunu sağlayacağım. Aynı zamanda ürün için tanıtım görsellerini veya videosunu(duruma bağlı) hazırlatacağım. Ardından bulduğum tedarikçi ile anlaşarak dropshipping faaliyetlerine başlayacağım. Dropshipping'de insanların başarısız olmasının nedeni reklama harcadığı maliyetlerin yaptığı satış ile orantılı olmaması biz bu sorunu sizinle birlikte çözeceğiz.
Ortağımdan İstediğim Ne? Kazancı Ne Kadar?
Benim ile ortak çalışmak isteyen kişiden tek isteğim sağlayabileceği faturalandırmalı hesaplardan onun için önceden belirlediğim hedef kitlelere reklam çıkması. Bunun için tamamen nerede neyi işaretleyeceği, kopyala yapıştır yapabileceği yani kısaca tüm kolaylıkları sağlayacağım. Fazla zaman harcamamış olacak. Kazançları ise satış başı veya toplam gelir üzerinden komisyon olarak sağlayabiliriz. Kimsenin hakkını yemek istemiyorum. Adwords reklamı çıkan arkadaşlarda aynı şekilde onlara da işaretleyeceği tüm yerleri önceden screenshot olarak göndereceğim. Sizden tek istediğim ödeme eşiği bulunan hesaplarınızdan reklam çıkmanız. İyi bir reklam ile güzel gelirler (Türkiye şartları için) elde edebileceğimizi düşünüyorum
Neden Benimle Çalışmalısınız?
İşim ile ilgili gereken bilgileri her gün edinmeye çalışıyorum, ürün seçimi için önemli miktarlarda süre harcayacağım ve en önemlisi bu tür işlerle uğraşabilecek vaktim var. Size haftalık düzenli bir gelir elde etme şansı sunabilirim. Ortağım ile her konuyu ve planı detaylı olarak şeffaf bir şekilde anlatacağım. Her gün dilediği saatte uzak masaüstü üzerinden bağlanıp günün satışlarını ve toplam ciroyu görebilecek. Sitemiz ile tamamen ben ilgileneceğim masrafları ben karşılacağım sizden tek isteğim reklamımızı sağlamanız. Ayrıca her hafta 50 dolar bile pay düşse her birimize Türkiye şartlarında yine iyi bir meblağ yapıyor ve giderek artırabileceğimizi düşünüyorum.
Projem ile ilgili istediğiniz detayları sorabilirsiniz fakat tek bir isteğim var lütfen sadece merak ettiğiniz için sormayın hem beni ümitlendiriyorsunuz aynı zamanda vaktimi alıyorsunuz. Onun dışında sorularınızı yorum kısmından da cevaplayabilirim. Teşekkürler.
İletişim kanalları:
pm
Whatsapp: 05357447983