MuratSuhaMakal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Home ofis çalıştığım şahıs şirketim var, iyi kötü iş oluyor. Biraz masrafı falan var ama evi çekip çeviriyor en azından. 4 elle sarılmam gerek sektörde iş bulmam çok zor artık.
Evde olmanın rahatlığı mı desem, çok masrafım yok onun rahatlığı mı desem, idare edicek kadar kenara para attım o yüzden hırslanamıyorum mu desem, Tembellik mi, rahatlık mı yoksa hastalık mı bilmiyorum. Her şey çok güzel sabah 8.30 da fırlıyorum yataktan, yapmak için planladığım her şeyi ihmal ediyorum, erteliyorum. Her pc başına gelişimde kendimi r10'da youtube'da vs. vs. buluyorum.

(Ek olarak etkisi var mı bilmiyorum ama; efexor xr 150 mg diye bir hap kullanıyorum agresif olduğum için.)
Hocam size kendi yaptığımı aynen söylüyorum bende o konudan muzdaribim ve hala kendimi geliştirmek için uğraşıyorum. Zihni sakinleştirmek önemli, biz öğrene bilen varlıklarız ve birşeyi benliğimize kattıkmı ondan bir türlü vazgeçemiyoruz iyi veya kötü olmasının bir önemi yok.Önce bir zaman dilimi belirleyin kendinize mümkün olan en ufak süreden başlayın sadece 10 dakika verin ama o 10 dakika da sadece yaptığınız şeye odaklanın 10 dakikakyı küçümsemeyin, bugün 10 dakikayla başlayıp 1 ay içinde günlük 2 saat aktif ve verimli olarak bazı şeylere odaklana bilirsiniz. Yok ama bu gün 2 saat le başlarım derseniz belki 2 gün devam edersiniz 3 gün yine bırakırsınız.Ama ufaktan başlayıp geliştiriseniz 1 ayın sonunda elinizde daha fazlası olur ve zihnen rahatlarsınız çünkü ertelemin bide insanı suçlu hissettirmesi gibi bir duygu var. Ve aralar çok önemli ben aralarda hareket etmenin vücudu çalıştımanın faydasını çok gördüm. Benim iş programımı aynen yazıyorum aşağıya

30 dakika çalışma 10 dakika ara( kısa aralarda poi(poi iplere bağlı toplarla yapılan bir çeşit dans) yapıyorum bahçe de) bu şekilde 4 tane periyod uyguluyorum daha sonra 1 saat dışarıya çıkıp bisikletle geziyorum müzik, sesli kitap vs dinliyorum.sonra tekrar dönüm aynı şekilde bir periyod daha uyguluyorum. Bu şekilde hem günümden zevk alıyorum hem kendimi geliştiriyorum, hem spor yapıyorum her türlü kazanıyorum. Aynı döngüye girip yıllarca acısını çekmiş biri olarak söylüyorum ufaktan başlayın zamanla bir yerlere gelin.