orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayat kolay değil. İş hayatına atılacaksın başarılı olcaksın diye bir olay yok. İstemediğin o işlerde çalışacaksın paranı kazanacaksın ama sonra kafanı kullanacaksın seçim yapacaksın ne yapacağım ben diye... Kendini geliştirme adına adımlar atacaksın. İş hayatı basit değil. Çok zor öyle kolay olmuyor.
Bak 20 yaşınasın yaşlarımız ortalama olarak aynı ama sen diyorsun ki ben kendimi hiç geliştirmedim. Ben kendi hayatımı hiç ettim. Ama hala rahat bir şekilde para kazanayım modundasın. Bence biraz kendini geliştirmeye bak bu sadece bilgi olarak değil. Konuşma vb. insanlarla iletişimini geliştir. Yaşında genç bir üniveriste okuyabilirsin imkanın var ise. Bak banede senin gibiyim ama kendimi ne kadar geliştirebilirsem kar gözüyle bakıyorum. Çünkü ne kadar geliştirirsem hayatıma o kadar katkısı olacak bunu biliyorum. En kötü şurda vize başvursu yaptın adam sana diyecek kardeş sen ne biliyon? Ne iş yapacaksın benim ülkemde? Ülkeler bile bu soruyu soracak sana bence sende sor ben ne biliyorum? Ne iş yapabilirim?

Hayatında her zaman senden daha şanslı insanlar çıkacak hiç bir şey yapmadan para kazanan insanlar ama onlara takılmak seni geriletir. Sana bir faydası var mı? Yok.

Bu dediğim soruları kendine sorduğunda ben bunu biliyorum. Ben bunu yapabiliyorum. Gerçekten dediğin zaman zaten kazanç elde etmeye başlarsın. Bence bu dediklerimi dikkate al. İyi Forumlar...
Güzel anlamlı yorumunuz için teşekkür ederim hocam, dikkate alacağım

Scruosbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
galakticos'da oyuncusun madem yayıncılıga başlamanı öneririm pasif gelirin olmuş olur. tanıdıgım bazı kardeşlerim var onlarda e-sporcu ve takımlarda oynuyorlar şuan yapabildikleri şey yayın yapmak. bence bir uçtan tutmalısınız.
Zaten NimoTV sponsorumuz olduğu için gelir getirebilir fakat altyapı mevcut değil burada ve hani oyun için vs. ekipmanlar yeterli olmuyor.