Bende 15 farklı şehirde yaşadım. Baba mesleğinden dolayı arkadaş ortamım hep değişti ve bir süre sonra insanlarla tanışmaktan sıkıldım. Yeni biri gördüğümde niye tanışayım moduna giren bir insana dönüştüm. Tabi bana katkıları oldu olmadı değil insanları iyi tanıyorum tanışmama gerek duymadan yüzüne bakarak bile kim olduğunu anlayabiliyorum. Türkiye de 70 ili gezmişimdir görmüşümdür. Şırnak dahil bir çok ilde bulundum gezdim (Haburdan geçmedik de demem

) Her yerde tanıdığım insanlar var bu da iyi denilebilir. Tabi bu beni yaşıtlarımdan çok daha olgun bir insan yaptı çok olay yaşadım. Çoğu kişinin yaşayamacağı olaylara da şahit oldum.
Ama işte kötü yanına gelirsek arkadaş ortamım hep değiştiği için yakın arkadaşlarım çok azdır. En kötüsü okul hayatımda otamatik olarak çok kötü geçti 9-10 kere okul değiştirim ortama alışana kadar okul bitiyordu zaten. Sınav senelerimde il değiştiğim için sınavlarımda kötü geçti.
Bu tür olaylara sadece kötü yanıyla bakmak yanlış iyi yanları ve kötü yanları vardır hayatın. Bir şeyde illa başarılı olacaksın diye bir şart yok. Bende yeni site kurdum ama henüz satış yapamadım canımı sıkıyor mu? Çok sıkıyor çünkü aylarca uğraştım ama karşılığı gelmiyor. Umarım bir gün gelir. Bir gün gelir ona inanıyorum. Sende inanmalısın...
Bu arada bende Silkroad ve Combat Arms oyunlarına hayatımın büyük kısmını verdim. Hatta Combat Arms oyununda ve Nexon forumda beni çoğu kişi tanırdı. Bak şimdi oyun puf oldu gitti. Oyunlarla hayatını sürdürmeyi düşünüyorsan daha çok üzüntüler çekersin bence artık yavaştan hayata atıl bu tarz olaylar geçicidir.