Jautis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçlarının dökülmesinden beyazlaması iyidir diye düşünüyorum hocam ben 25 yaşımda neredeyde kel kaldım kalıcam. Allahtan umudu kesmemek lazım benim bir kız arkadaşım var evlenmeyi düşünüyorum daha elimde bu mesleği tam becerebiliyorum diyemiyorum. Özgüven eksikliğimde var hepimiz için hayırlısı bir kapı açılır elbet biz çabaladıktan sonra
Doğrudur hocam her şeyin başında çabalamak geliyor, pes etmeden devam etmemiz gerekiyor

Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
9200 saat sırf bir oyunda harcamak yerine farklı alanlarda ticari olarak baş gösterseydin yine pc başından kalkmadan bunu yapsaydın belki de bu konuyu açmıyor olurdun.Yine de hiçbir şey için geç kalmış değilsin.Sağlığın bozulmasın istiyorsan hayatını düzene sok ve artık o aptal oyunları oynamayı bırak oyun sana keyif harici bir şey vermez keyif de karnını doyurmaz geleceğin için derin bir nefes al ve işe koyul hayatını düzene sok yine oyununu oynarsın öyle umuyorum ki hiçbir aksiyon göstermezsen bile askerlik sana iyi gelir Hayatında başarılar diliyorum kardeşim umarım geleceğin güzel olur
Hocam oyunlarda başarı yakalayıp iyi yerlere gelenler vardı bende çok başarılar yakaladım takımlarda oynadım belki paralar kazandım ama bi miktar, bir yayın açma kapasitesinde olsaydım belki patlar giderdim ama imkanım sağlanmadı hocam.Aile işlerini bilirsiniz pc'den para mı kazanılır diyorlar bilmiyorlar vs. yani görmemişler çünkü burada olan şeyleri.