Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Bu konu uzun zamandır içimi kemiriyor konu forumda başlamıştı sizlerde bilin istedim.

@Haberlisan; isimli arkadaşın açtığını Bir ablanın bana gönderdiği mesaj.. Et kokusu koklaya koklaya su içtim.. konusunu hatırlayanlar olacaktır. Bu konu üzerinden @TheYoda; isimli arkadaşlar araçla gitti, videolar ekledi vesaire vesaire.

@TheYoda; gittikten ertesi gün telefonla aradım, elimde baza, koltuk ve yatak var, bunları götürelim verelim ulaştıralım nasıl ulaşırız dedim - Bizde eşya ayarladık, birisi zeytinburnunda birisi esenlerde dedi. Götüremiyoruz nakliyeciler çok para istiyor dedi. Bende dedim ki, Benim nakliye hurda yapan arkadaşım var, madem böyle bir durum var, ben kamyonetini kiralayayım, sen de mazotunu koy beraber biz bu işi yapalım gerekirse 10 sefer atarız ama güzel bir ev döşeriz. Ertesi pazartesiye sözleştik. Aradım, açmadı. Salı aradım ben dedim kamyoneti 1 haftalığına kiraladım, şu kadar da para verdim, gidelim alalım eşyaları. Ailenin bilgisini istedim alamadım. Kamyonette 1 hafta kapımda yattı. En son aradığımda da açmadı telefonu.

Buradan foruma girip, konular açıp, mesajlar yazıyorsan müsait isen. Bana verecek bir cevabın müsait değilim demen gerekiyor.
Boş yere, kastığın duyara inanarak 2 haftalık mutfak masrafımı boşa verdim. Hayır işi için niyetlendik, ancak! boşa gitti. Geri verseydin demeyin dostlar, ya arasaydı hadi deseydi gidecektik.
İnsan bir kere arardı. Bir kere dönerdi.

Beni böyle bir durumda ve konumda bıraktığın için @TheYoda; bu konunun foruma açılması haktır.
Söyleyeceğin hiç mazereti de kabul etmiyorum.

Video çekerek, şunu yaptım diyerek güzellik yapılmıyor. Bir elin verdiğini, diğer el görmeyecek. Benim gözümde gösterişten başka hiç bir şey yapmadın.